воскресенье, 3 января 2021 г.

: Вуглеводна, ліпідна і мінеральна поживність кормів.

 

ТЕМА: Вуглеводна, ліпідна і мінеральна поживність кормів.

МЕТА: Навчитися  аналізувати поживність кормів за  вмістом вуглеводів, жирів та мінеральних речовин.

 

ЗАВДАННЯ 1.Визначити вміст ліпідів, вуглеводів, мінеральних речовин у кормах навчально-дослідного господарства.

 

ЗАВДАННЯ 2.Виписати корми з високим та низьким вмістом ліпідів, вуглеводів та мінеральних речовин.

 

П О Р Я Д О К    В И К О Н А Н Н Я

 

Для виконання роботи користуватися практикумом.

В.К.Кононенко «Практикум з годівлі сільськогосподарських тварин»

Київ, «Вища школа», 1999.

 

 

 

Після виконання практичного завдання студент повинен :

 

З Н А Т И :                                                                                В М І Т И :

1. Значення ліпідів, вуглеводів,                          1. Оцінювати поживність

    мінеральних речовин для                                    кормів за вмістом

    тваринного організму.                                         вуглеводів, ліпідів,

                                                                                   мінеральних речовин.

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий