ТЕМА: Вуглеводна, ліпідна і мінеральна поживність кормів.
МЕТА: Навчитися аналізувати
поживність кормів за вмістом вуглеводів,
жирів та мінеральних речовин.
ЗАВДАННЯ 1.Визначити вміст ліпідів, вуглеводів, мінеральних речовин у
кормах навчально-дослідного господарства.
ЗАВДАННЯ 2.Виписати корми з високим та низьким вмістом ліпідів, вуглеводів
та мінеральних речовин.
П О Р Я Д О К В И К О Н А Н Н Я
Для виконання роботи користуватися практикумом.
В.К.Кононенко «Практикум з годівлі сільськогосподарських тварин»
Київ, «Вища школа», 1999.
Після виконання практичного завдання студент повинен :
З Н А Т И :
В М І Т И :
1. Значення ліпідів, вуглеводів, 1. Оцінювати
поживність
мінеральних речовин для кормів за вмістом
тваринного організму.
вуглеводів, ліпідів,
мінеральних речовин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий