Тема : Вівчарство
План
1.
Значення вівчарства у народному господарстві.
2.
Господарсько-біологічні особливості овець.
3.
Основні види продукції вівчарства.
4.
Коротка характеристика планових порід України.
Тема: Свинарство та
технологія виробництва свинини.
План
1. Народногосподарське значення та біологічні особливості свиней.
2. Технологія виробництва свинини.
Література: Технологія
виробництва продукції тваринництва, Київ, «Агроосвіта», 2013 ст.187, 232
Народногосподарське значення конярства.
План
1. Народногосподарське значення конярства.2. Біологічні особливості коней.
3. Екстер’єр та конституція коней.
4. Породи коней.
Тема:
Народногосподарське значення птахівництва.
План
2. Біологічні особливості птиці.
3. Породи птиці.
Тема: Пушні звірі.
План
1. Біологічні особливості пушних
звірів.
2. Годівля пушних звірів.
Тема: Кролівництво
План
1.
Біологічні особливості.
2.
Породи кролів у зв’язку з напрямом продуктивності.
3.
Годівля кролів.
Практичні роботи
Модуль 2
Тема: Корми
і годівля бджіл.
1. Корми бджіл: мед, перга,
падевий мед.
2. Потреба бджіл у кормах.
3. Способи підгодівлі бджіл.
Тема:
Основи зоогігієни і ветеринарії.
1.Поняття про зоогігієну.
2. Фізичні властивості повітря.
2.1. Вплив температури і вологості.
2.2.Вологість – визначають за показниками відносної вологості
2.3.Вплив руху повітря. Швидкість обчислюють у м/сек.
2.4. Пил у повітрі і вплив його на тварин.
Практична робота № 7
Тема: Будова тіла бджоли.
Практична робота № 8
Тема: Оцінка медоносної бази. Розрахунок медоносного балансу.
Комментариев нет:
Отправить комментарий