Тваринництво 201

 

Тема : Вівчарство

План

1.     Значення вівчарства у народному господарстві.

2.     Господарсько-біологічні особливості овець.

3.     Основні види продукції вівчарства.

4.     Коротка характеристика планових порід України.

Детальніше


Тема: Свинарство та технологія виробництва свинини.

План

1.     Народногосподарське значення та біологічні особливості свиней.

2.     Технологія виробництва свинини.

Література: Технологія виробництва продукції тваринництва, Київ, «Агроосвіта», 2013 ст.187, 232

Детальніше

Народногосподарське значення конярства.

План

1. Народногосподарське значення конярства.
2. Біологічні особливості коней.
3. Екстер’єр та конституція коней.
4. Породи коней.

Детальніше


Тема: Народногосподарське значення птахівництва.

План

1. Значення птахівництва.
2. Біологічні особливості птиці.
3. Породи птиці.

Детальніше


Тема: Пушні звірі.

План

1.     Біологічні особливості пушних звірів.

2.     Годівля пушних звірів.

Детальніше

Тема: Кролівництво

План

1.     Біологічні особливості.

2.     Породи кролів у зв’язку з напрямом продуктивності.

3.     Годівля кролів.

Детальніше


Практичні роботи

Перейти тут


Модуль 2

Перейти тут



Тема: Корми і годівля бджіл.

1.     Корми бджіл: мед, перга, падевий мед.

2.     Потреба бджіл у кормах.

3.     Способи підгодівлі бджіл.

Детальніше

       


Тема: Основи зоогігієни і ветеринарії.

1.Поняття про зоогігієну.

2. Фізичні властивості повітря.

2.1. Вплив температури і вологості.

2.2.Вологість – визначають за показниками відносної вологості

2.3.Вплив руху повітря. Швидкість обчислюють у м/сек.

2.4. Пил у повітрі і вплив його на тварин.

Детальніше

 

 Практична робота № 7

Тема: Будова тіла бджоли.

 перейти тут

Практична робота № 8

Тема: Оцінка медоносної бази. Розрахунок медоносного балансу.

 перейти тут

Комментариев нет:

Отправить комментарий